Ekstrak teks saka audio lan video online

Transkripsi Podcast

Ekstrak teks saka podcast sampeyan ing wektu nyata kanggo nuduhake kuotasi, nggawe subtitle, utawa malah nggawe versi teks saka episode kanthi otomatis.

Nggawe Subtitle Cepet kanggo Video

Unggah video sampeyan lan jaringan saraf kita bakal nggawe subtitle kanthi cepet. Akeh basa lan format sing didhukung.

Monetisasi Konten Audio

Ngonversi rekaman audio menyang artikel teks. Privasi dijamin kanthi pambusakan data sawise 1 jam. Versi gratis lan desain responsif.

Kuliah ing Format Trep

Download ceramah audio lan entuk versi teks nggunakake antarmuka responsif.

Mbusak sawise 1 jam

Download rekaman seminar sampeyan lan entuk versi teks. Data sampeyan bakal dibusak sawise 1 jam.

Nguripake Audio menyang Artikel SEO

Nggawe konten sampeyan kasedhiya kanggo mesin telusuran. Cepet, gratis lan sensitif privasi

Skenario panggunaan layanan

  • Unggah file audio podcast paling anyar sampeyan supaya cepet entuk versi teks lan nerbitake minangka kiriman blog utawa bareng ing media sosial.
  • Unggah video kanggo nggawe subtitle kanthi otomatis sing bisa digunakake ing platform kaya YouTube kanggo nambah aksesibilitas.
  • Ekstrak poin utama saka presentasi utawa webinar kanggo digunakake ing siaran pers utawa materi pemasaran.
  • Siswa lan guru bisa ngowahi cathetan kuliah menyang format teks supaya gampang dideleng lan sinau.
  • Tulis wawancara kanthi cepet kanggo nulis artikel utawa nggawe konten media.
  • Ngonversi obrolan pelanggan dadi teks kanggo nganalisa umpan balik lan nambah kualitas layanan.
Format Dhukungan:
.3g2
.3gp
.3gpp
.aac
.ac3
.aif
.alac
.amb
.amr
.ape
.aud
.avi
.bik
.bin
.caf
.divx
.dts
.flac
.gdv
.m2t
.m2v
.m4a
.m4b
.m4p
.m4r
.mid
.mkv
.mov
.mp3
.mp4
.mpc
.mpeg
.mts
.mxf
.oga
.ogg
.ogv
.oma
.opus
.tgv
.ts
.vid
.voc
.vp6
.wav
.webm
.wma
.wv